SLS heet voortaan MATT

SLS 10 jaar

SLS bestaat 10 jaar. Daar zijn we trots op. En heel dankbaar voor. Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten, en hun trouw en partnership. En dankbaar voor de tomeloze inzet en het enthousiasme van ons geweldige team.

Na 10 jaar is het tijd voor vernieuwing en expansie. Ons concept blijkt in meerdere branches te passen. Deze verbreding brengt nieuwe impulsen mee, waar ook onze huidige klanten van gaan profiteren.

Om tot de kern te komen van wie we zijn en wat we kunnen bieden, hebben we het afgelopen jaar een intensief, inspirerend traject doorlopen. Met externe hulptroepen, want zoiets werkt beter en leuker met mensen van buiten er bij.

We beheersen de secundaire processen bij onze klanten en begrijpen ook de menselijke vraag die er achter ligt. We streven naar de optimale mix van technologie en talent om tot gefinetunede, hybride oplossingen voor onze klanten te komen.

Bij ons nieuwe elan hoort een andere naam. Die moet zowel de kracht van technologie, het mathematische, als van talent, het menselijke, uitdrukken. Onze nieuwe naam is MATT | Mastering Tools & Talent.

 

De verjaardag en daarmee de afronding van SLS en de geboorte van MATT hebben wij gevierd op 9 oktober in het Eye-museum in Amsterdam. Een impressie posten we hier binnenkort.