Benut nu de Subsidieregeling Praktijkleren

study

[HR – Scholing] Subsidie Praktijkleren begeleiding van medewerkers? Wees op tijd met het aanvragen.

Heeft een van je medewerkers in het schooljaar 2015-2016 een erkende VMBO, MBO of HBO opleiding gevolgd? Tot en met 15 september 2016 kun je dan de subsidie Praktijkleren aanvragen. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stelt 205 miljoen euro subsidie beschikbaar om je in begeleidingskosten tegemoet te komen. De subsidie bedraagt maximaal 2.700 euro per medewerker.

mary_zwartkruis
Mary Zwartkruis P&O Consultant MATT

Meer weten?

P&O Consultant Mary Zwartkruis vertelt je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact met haar op via: mary.zwartkruis@matt.nl  Je kan ook alvast deze informatie van de overheid over de subsidieregeling lezen.