Vanuit vertrouwen bouwen aan je toekomst

Binnen MATT werken we het afgelopen jaar steeds meer vanuit een bijzonder concept. Een concept dat je een andere bril geeft. Een andere blik, die het leven lichter maakt. En waardoor je meer invloed hebt op de wereld om je heen.

Die ervaring willen we graag delen. De start was een boek dat ons raakte: “The Empowerment Dynamics van David Emerald”. Dit boek was dit jaar ons relatiegeschenk.

Het lezen van het boek is de eerste stap. Het werkt pas écht als  je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Om dat makkelijker te maken delen wij onze inzichten en ervaringen graag . Dat past bij de “shared-gedachte” van MATT. In deze whitepaper  Vanuit vertrouwen bouwen aan je toekomst lees je meer over de andere manier van kijken, wat het je kan brengen en hoe je ermee aan de slag kunt.

 

marja_lensinkjolanda_fekkesWe vinden het leuk als je jouw ervaringen weer met ons deelt.  Je kunt ons bereiken via marja.lensink@matt-talent.nl of jolanda.fekkes@matt-talent.nl