Sportbedrijf Lelystad en MATT

sportbedrijf_lelystad_matt

MATT wil groeien, om daarmee meer te kunnen betekenen voor haar klanten. In de bibliotheekbranche hebben we een sterke basis en we kunnen daar nog verder groeien. Vanuit onze huidige klanten verbreden we door nieuwe samenwerkingsverbanden (bijvoorbeeld kunstuitleen, volksuniversiteit, kunsteducatie).

MATT richt zich bewust op nieuwe markten. Want door groei in andere markten ontstaat inhoudelijke kruisbestuiving, waardoor nieuwe ideeën ontstaan. Vandaag is een contract getekend met Sportbedrijf Lelystad. En dat vieren we graag! Sportbedrijf Lelystad is een dynamische organisatie. We zien hier mooie kansen: onze huidige klanten richten zich vooral op de persoonlijke ontwikkeling van inwoners via kennis en cultuur, het Sportbedrijf op de fysieke (en mentale) ontwikkeling via sport en beweging. Een bedrijf met een andere cultuur en nieuwe wensen. Dat stimuleert en inspireert. We kijken uit naar een mooie samenwerking!