Verder bloeien als MATT Talent

Rolien Blanken

Afgelopen tijd hebben wij een bijzondere stap gezet in onze eigen ontwikkeling. We geloven in creatiekracht en zien dat als basis voor ons advies aan anderen. Deze creatiekracht hebben we nu zelf in praktijk gebracht om onze eigen ambities te realiseren. We hebben zaadjes geplant, waaruit MATT Talent is ontstaan.

Wij brengen energie en dynamiek in Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling. Dat is waar we talent voor hebben en waar we goed in zijn. Door ons hart te volgen kunnen onze diensten, onze mensen, onze klanten en ook wijzelf beter tot bloei komen.

Wij willen je graag meenemen in dit groeiproces. Door onze inzet als ruimtemaker in en voor jouw organisatie. Ruimte voor jou om te creëren, te innoveren en te groeien. In je organisatie, maar ook persoonlijk. Onze klanten hebben we daarom symbolisch zaadjes gegeven die kunnen uitgroeien tot prachtige zomerbloemen, met daarbij een gedicht. Wat je aandacht geeft groeit….