Meer inzicht krijgen in de dynamiek van je organisatie?

Op 8 november a.s. van 14 tot 17 uur organiseren wij een meet@MATT bijeenkomst over organisatieopstellingen. Dit is een mooie manier om inzicht te krijgen in het systeem van je organisatie. Een opstelling geeft je zicht op onderliggende patronen die belemmerend kunnen zijn voor de groei of ontwikkeling. In deze methode werk je niet vanuit het denken, maar vanuit het ervaren. Het is daarmee ook een methode waarmee je je intuïtie aan kunt scherpen.

We willen je graag de kans bieden om kennis te maken met deze manier van werken. Annelies de Moet (Natuurlijk organiseren) is een ervaren organisatieadviseur die regelmatig familie- of organisatieopstellingen begeleidt. Zij geeft eerst uitleg over de methode. Daarna doen we een aantal praktische oefeningen, waardoor je de werking zelf kunt ervaren.

Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie.