Talent Lydia

Om invulling te geven aan onze missie om van betekenis te zijn voor onze omgeving ondersteunt MATT Talent sinds eind vorig jaar de “Talent Foundation”. De Talent Foundation is een gecertificeerde kleine goede doelen stichting die in 1991 is opgericht om jonge mensen in kansarme leefomstandigheden te helpen om hun dromen over een betere toekomst waar te maken door ontwikkeling van bij hen aanwezige talenten en ambities. Zo kan Lydia haar vierjarige studie wiskunde/scheikunde/informatietechnologie volgen aan de Jaramogi Oginga Odinga University in Bondo, Kenya. Ze heeft een brief geschreven over de voortgang van haar studie. Die willen we graag met jullie delen. Wanneer je ook interesse hebt om bij te dragen aan de Talent Foundation, brengen we je graag met deze mooie organisatie in contact.

Klik hier voor de brief van Lydia aan MATT Talent