Waarom deze woorden en symbolen zo belangrijk zijn voor ons

Het zijn ‘slechts’ vier symbolen, vier woorden. Maar het zijn écht onze symbolen, onze woorden. En wat zijn ze voor ons belangrijk. Ze vormen namelijk onze kernwaarden. Waarden die verklaren waar we bij MATT Talent voor staan en waarom we de dingen doen die we doen. Deze kernwaarden geven ons richting in het contact met onze klanten. Zo dragen ze bij aan een positieve klantervaring.

En wat hebben we een geluk dat we een prachtige klantenkring hebben van organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Bibliotheken, sportbedrijven, musea, kunsteducatie, onderwijs. Klanten die een rol spelen bij de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen. Wij gunnen onze klanten dat ze daar nog verder in kunnen groeien, meer gevonden worden en er meer erkenning voor krijgen. Wij willen daar vanuit MATT Talent graag met onze klanten aan werken.

Hoe we dat doen? Vanuit onze basiswaarden: ontdekken, vrijmoedig, betekenen en verbinden.

Ontdekken

Nieuwsgierig en onbevangen gaan we op onderzoek uit naar hoe het beter kan. Dat geldt voor het werken bij en voor onze klanten, maar ook voor onze eigen ontwikkeling. Door samen te zoeken “hoe kan het wel?” ontdekken we creatieve mogelijkheden en oplossingen.

Vrijmoedig

Vrijmoedig staat voor onze onafhankelijke rol en positie. Wij adviseren vanuit het hogere belang van de organisatie als geheel. Wanneer organisaties gezond en vitaal zijn, kunnen zij optimaal functioneren richting de eigen klanten, gebruikers en opdrachtgevers. Wij voelen ons vrij om onze klanten te spiegelen als de situatie daarom vraagt. Dat vraagt om moed en een vrije geest. Vandaar ‘vrijmoedig’.

Betekenen

Betekenen; we willen van betekenis zijn voor onze omgeving. In grote en kleine dingen. We werken gedreven en met aandacht voor de klant. We proberen zoveel mogelijk duurzaam en verantwoord te ondernemen.

Verbinden

Verbinden; we verbinden ons met onze klanten en gaan een oprechte relatie aan. De beste resultaten halen we als de juiste mensen elkaar kunnen vinden en we constructief samenwerken. Door verbindingen te leggen gaan processen sneller en beter.