Over je hart volgen en keuzen maken

Dit thema blijft voor ons heel actueel. En het brengt steeds nieuwe ontwikkelingen. We delen nu graag de nieuwste ontwikkeling met je: Hester Conen, senior P&O-consultant, stapt in als mede-eigenaar van MATT Talent, naast Marja Lensink.

Marja en Hester trekken vanaf nu samen de kar. Met het hele team. En daar hebben we veel zin in. We merken meteen dat deze stap synergie brengt en weer gaat leiden tot nieuwe inspiratie en ontwikkelingen. We hebben vertrouwen in een mooie toekomst voor MATT Talent.

Over je hart volgen en keuzen maken

Dit thema blijft voor ons heel actueel. En het brengt steeds nieuwe ontwikkelingen. Zo is in 2005 Shared Library Services ontstaan. Na 10 jaar transformeerden we naar MATT Mastering Tools & Talent. In 2018 leidde het tot de oprichting van MATT Talent. Op dit moment zijn we een krachtig team van zes vrouwen, die gedreven samenwerken, zodat klanten blij worden van ons. Daar zijn we trots op!

Er blijven natuurlijk altijd vragen spelen. Bijvoorbeeld over de langere termijn. Hoe blijven we die vertrouwde partner voor onze klanten? Hoe blijven we ontwikkelen en groeien? Hoe kan elk van ons steeds verder in haar kracht komen? En het plezier en eigenaarschap dat er is in ons team behouden? Hoe zorgen we voor continuïteit vanuit onze waarden: groeien, verbinden, betekenen en vrijmoedig?

Willen we niet teveel? Het mooie van het werken vanuit de creatiedriehoek is dat je gaat dromen en visualiseren hoe het allemaal wel kan. En als je het in je hoofd en hart rond hebt, dan ontvouwt het zich voor je.

Daarom willen we nu graag de nieuwste ontwikkeling met jullie delen. Hester Conen, senior P&O- consultant is vanaf 2012 een stabiele factor in ons team. Zij stapt in als mede-eigenaar van MATT Talent. In de komende jaren ga ik geleidelijk het stokje aan haar overdragen. Voorlopig trekken we samen de kar. Met het hele team. En daar hebben we veel zin in. We merken nu al dat deze stap synergie brengt en weer gaat leiden tot nieuwe inspiratie en ontwikkelingen. We hebben vertrouwen in een mooie toekomst voor MATT Talent.

Hester en Marja