Samen op zoek naar een nieuwe collega?


De afgelopen jaren is werving weer op Marja’s pad gekomen. En dan vooral de werving van mensen op sleutelposities in organisaties. Directeur-bestuurders, toezichthouders en managers. Ze ervaart dat als een heel mooie combinatie met haar werk als organisatieadviseur.

Ze ontwikkelde een methode om tot een goed doordacht en krachtig profiel te komen. Een profiel dat past bij de uitdagingen waar die organisatie op dat moment voor staat. In een bijeenkomst van 2,5 uur met een afvaardiging van alle stakeholders, verzamelen we met elkaar input voor het profiel. Het gaat dan niet om de functiebeschrijving, maar vooral om de “geur, kleur en smaak” van een toekomstige leider.

In haar blog  Samen op zoek naar een nieuwe collega kun je meer lezen over deze methode. En over de manier waarop we deze methode bij MATT Talent hebben gebruikt om te dromen over onze eigen toekomstige collega.

Heb jij (binnenkort) een vacature en word je blij van deze manier van werken? Of,  ken of ben jij onze ideale toekomstige collega? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.