10 miljoen jaar leiderschap

Leon Schaepkens is voor ons een fijne en belangrijke netwerkpartner. Hij heeft een inspirerend boek over 10 miljoen jaar leiderschap geschreven. We hebben een aantal relaties kunnen verblijden met dit boek, met daarbij de vraag om het boek door te geven aan weer iemand anders.

We zijn benieuwd wat het boek je heeft gebracht. Heeft het geïnspireerd? Vragen opgeroepen? Was het een ‘call for action?’ Deel je reactie hieronder en leg daarmee een eerste nieuwe betekenisvolle verbinding. Of neem contact met ons op als je het boek of jouw leiderschap met ons wilt bespreken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.