Psychische diversiteit op 13 oktober

psychische-diversiteit

Na een hele lange tijd zonder door ons georganiseerde ontmoeting is het dan eindelijk weer zover. Op 13 oktober is er weer een Meet @ Matt Talent en we hopen jou van harte daar op deze dag te zien.

Wij dromen van organisaties die stralend hun doelstellingen behalen. Waar mensen gedijen en bloeien. Daar werken wij met al onze opdrachtgevers dagelijks aan. Tijdens de Meet @ Matt Talent bijeenkomsten willen wij met elkaar de ruimte creëren om samen te ervaren hoe het is om op een plek te zijn waar alles klopt. Al is het maar voor een paar uurtjes. Zodat jij vol moed en inspiratie iets meer kunt gaan toevoegen aan jouw organisatie.

Opdrachtgevers, netwerkpartners, bijzondere gasten en het team van MATT Talent maken er samen een bijzondere middag van. Je bent van harte welkom.

Vandaag gaan we, na het inchecken en kennismaken, ons verdiepen en verrijken rond het thema ‘psychische diversiteit’, of zoals Eline Geluk het noemt in haar blog: emotionele openheid. Hoe gaan we daarmee om? Hoe kunnen we daar meer ruimte voor maken?

Uiteraard is de bijeenkomst goed verzorgd met lekkers en een borrel tot slot. Meld je aan via het formulier hieronder, of laat jou MATT Talent-connectie het even weten dat je erbij bent. Dan krijg je bijtijds de praktische info per mail.

Meet @ MATT Talent: Psychische diversiteit

Donderdag 13 oktober 2022

Van 15 tot 17 uur.
Lokatie volgt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.