Ruimte Maken op 26 januari: Staan voor waar je in gelooft

Ruimte maken

Staan-geloof

Je bent weer van harte welkom om met andere leuke mensen uit ons netwerk ruimte te maken: stilstaan bij hoe het met jou en je organisatie gaat. Deze middag gaan we weer met elkaar op onderzoek, voorbij de waan van de dag. We gaan in dialoog over het onderwerp: ‘Staan voor waar je in gelooft’.

Wij dromen van organisaties die stralend hun doelstellingen behalen. Waar mensen gedijen en bloeien. Daar werken wij met al onze opdrachtgevers dagelijks aan. Tijdens Ruimte Maken, zo heten onze open bijeenkomsten, willen wij met elkaar de ruimte creëren om samen te ervaren hoe het is om op een plek te zijn waar alles klopt. Al is het maar voor een paar uurtjes. Zodat jij vol moed en inspiratie iets meer kunt gaan toevoegen aan jouw organisatie.

Opdrachtgevers, netwerkpartners, bijzondere gasten en het team van MATT Talent maken er samen een bijzondere middag van. Je bent van harte welkom.

Staan voor waar jij in gelooft

Vandaag gaan we, na het inchecken en kennismaken, ons verdiepen en verrijken rond het thema: Staan voor waar jij in gelooft. Dat is soms zo hard nodig als leider, en tegelijkertijd soms ook zo spannend. We gaan samen in gesprek op onderzoek naar wat dit onderwerp voor ons betekent. Welke ervaringen hebben wij? Wanneer konden we wel echt gaan staan, en wanneer niet? En welke wensen hebben wij nog op dit vlak? Bijzondere vragen met bijzondere mensen. Dat maakt heel veel ruimte voor een mooie reflectie.

Uiteraard is de bijeenkomst goed verzorgd met lekkers en een borrel tot slot. Meld je aan via het formulier hieronder, of laat jouw MATT Talent-connectie het even weten dat je erbij bent. Dan krijg je bijtijds de praktische info per mail.

Ruimte Maken: Staan voor waar je in gelooft

Donderdag 26 januari 2023

Van 14 tot 17 uur + borrel
Lokatie: De Warmoes in Lent 

We vragen een bijdrage van € 50,- (ex. BTW) in de kosten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.