Mario droomt van een familiebedrijf

Mario (27) en zijn familie wonen in Guatemala. Er is daar weinig werk en zij leven van de landbouw. Hij houdt ervan om nieuwe dingen te leren en de oogst te verbeteren. Hij droomt van een bloeiend familiebedrijf. Daarom is hij een opleiding gaan volgen voor Ondernemerschap, Management en Marketing voor Kleine Bedrijven aan een Technisch Opleidingsinstituut in Cobán. Hij en zijn familie zijn erg blij met de beurs die hij heeft gekregen, hij geniet van het weer naar school kunnen. Tijdens corona was het onderwijs daar ook op afstand en dat gaf de nodige uitdagingen voor Mario, want online werken was helemaal nieuw. Het liefst leert en werkt hij met andere mensen om zich heen, want dan voelt hij echt de steun van de groep. In zijn spaarzame vrije tijd gaat hij naar de kerk of speelt hij een potje voetbal.

 

Omdat wij graag bijdragen aan talentontwikkeling steunen wij jonge mensen via de Talent Foundation. Deze mensen krijgen minder de kans om hun talenten te ontwikkelen dan hier in het westen. De financiële middelen en support ontbreken meestal. De Talent Foundation steunt deze talenten. Dat doel sluit mooi aan bij ons.

Talent-foundation

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.