Ruimte Maken op 20 april: Hoe maakt jouw organisatie deel uit van een community?

Community-zakelijk

Community zakelijk

Je bent deze middag van harte welkom om met andere leuke, interessante mensen uit ons netwerk ruimte te maken: stilstaan bij hoe het met jou en je organisatie gaat. Deze middag gaan we weer met elkaar op onderzoek, voorbij de waan van de dag. We gaan in dialoog over het onderwerp: ‘Hoe ben je als organisatie deel van een groter geheel, van een community?’

Wij dromen van organisaties die stralend hun doelstellingen behalen. Waar mensen gedijen en bloeien. Daar werken wij met al onze opdrachtgevers dagelijks aan. Tijdens Ruimte Maken, zo heten onze open bijeenkomsten, willen wij met elkaar de ruimte creëren om samen te ervaren hoe het is om op een plek te zijn waar alles klopt. Al is het maar voor een paar uurtjes. Zodat jij vol moed en inspiratie iets meer kunt gaan toevoegen aan jouw organisatie.

Opdrachtgevers, netwerkpartners, bijzondere gasten en het team van MATT Talent maken er samen een bijzondere middag van. We bouwen al doende aan een kennisnetwerk. Je bent van harte welkom.

Community?

Vandaag gaan we, na het inchecken en kennismaken, ons verdiepen en verrijken rond het thema: Wat maakt een community tot een community? En: hoe ziet een zakelijke community eruit? Wanneer ben je met je partners, leveranciers en klanten een open ecosysteem? Kan dat überhaupt? Bereiken de juiste vragen en uitdagingen jou? Sta je echt in verbinding met je klanten?

We gaan samen in gesprek op onderzoek naar wat dit onderwerp voor ons betekent. Welke ervaringen hebben wij? Wanneer voelde je dat je deel uitmaakte van een community en wanneer niet? En wat maakte het een of het ander?

Bijzondere vragen en persoonlijke ervaringen van bijzondere mensen. Dat maakt heel veel ruimte voor een mooie reflectie. Je komt er geheid rijker uit, met nieuwe waardevolle contacten.

Uiteraard is de bijeenkomst goed verzorgd met lekkers en een borrel tot slot. Meld je aan via het formulier hieronder, of laat jouw MATT Talent-connectie het even weten dat je erbij bent. Dan krijg je bijtijds de praktische info per mail.

Ruimte Maken: Hoe maakt jouw organisatie deel uit van een community?

Donderdag 2o april 2023

Van 14 tot 17 uur + borrel.

Lokatie:  in de buurt van Utrecht

We vragen een bijdrage van € 50,- (ex. BTW) in de kosten.

Deze bijeenkomst gaat niet door. Wie weet zien we je bij een andere gelegenheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.