Wat een prachtige viering. Bedankt!

Talent-toekomst

MATT Talent bestaat 5 jaar. Vorige week vierden we ons 1e lustrum met onze klanten. We kozen ervoor om dat helemaal op onze eigen manier te vieren, onszelf echt te laten zien. Om te delen waar wij in geloven, hoe wij zelf met onze ontwikkeling bezig zijn en hoe wij denken daarmee van betekenis te zijn voor andere organisaties. Best spannend…..

Zelf ontdekten we de laatste jaren hoe:

 • rijk het voelt om bij te dragen aan een mooiere wereld door onze missie te leven;
 • inspirerend het is om op zoek te gaan naar de identiteit van onze organisatie;
 • ruimte ontstaat door te werken vanuit onze kernwaarden en uitgangspunten;
 • blij we worden van het werken voor betekenisvolle organisaties die zelf echt stappen willen zetten om dat ook echt vorm en inhoud te geven;
 • krachtig het is om onze creativiteit en talenten steeds meer de ruimte te geven;
 • goed het is om elkaar uit te dagen de mooiste versie van onszelf te worden en daarmee onze organisatie de mooiste versie van zichzelf te laten worden;
 • we grote dingen kunnen bereiken door te werken vanuit onze dromen en intenties;
 • mooi het is om te werken vanuit gedeeld leiderschap;
 • we samen spannende beslissingen konden nemen (zoals “kantoorloos” verdergaan of om in een half jaar groeien van 7 naar 10 mensen (en 2 extra in onze flexibele schil);
 • veel hechter ons team is geworden in coronatijd en we intensiever samenwerken;
 • verdiepend het is om samen een ontwikkeltraject aan te gaan;
 • gezellig we het met elkaar kunnen hebben als we op studiereis gaan;
 • blij we worden van samen “vieren” met ontspanning, bewegen, lekker eten en drinken!

En dan maak je een programma waarin je klanten zelf wilt laten ervaren hoe het is om zo te werken. Om zo helemaal jezelf te mogen zijn als individu, team en organisatie. En je nodigt klanten uit om daarop in te stappen. Je vraagt ze om zich mee te laten voeren in een programma waarin ze op verschillende manieren zelf aan het werk gezet worden. Je nodigt hen uit om te dansen, schilderen, spelen, een labyrint te lopen, een kaart te trekken, zich kwetsbaar op te stellen, gespiegeld te worden op hun vooroordelen, zich over te geven aan de rust van de omgeving (van de prachtige Hortus Botanicus in Nijmegen).

En dat vertel je allemaal in de opening van de dag aan oude en (net) nieuwe klanten en relaties. Ondertussen denkend  “maken we het niet te groot?” “wat vinden mensen hiervan?” “vinden ze het niet te zweverig?” “doen ze wel mee?”. Dan is het fijn om in de loop van de middag allemaal positieve reacties te krijgen. En van onze gasten te horen dat ze het zo bijzonder vinden om echt te ervaren wat ik bij de start over ons vertelde. Dat ze heel erg genoten hebben en mooie inzichten hebben gekregen.

We genieten volop na! Van de foto’s en de filmpjes, maar vooral van de herinneringen in ons hoofd en ons lijf. Voor een impressie van de dag, zie hieronder de Aftermovie.

Wat hebben we leuke klanten en partners. Wat doen we prachtig werk. En wat zijn we trots op ons team. Wat zijn we dankbaar.

Voor degenen die er waren: dankjewel voor je komst en je bijdrage!
Voor degenen die er niet konden zijn: hopelijk zien we je de volgende keer…

Marja en Hester

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.