Nieuw! Intervisie voor leidinggevenden

Intervisie-leidinggevenden

Intervisie is een vorm van methodisch leren van, door & met vakgenoten. Al jaren begeleiden wij directeuren met allerlei inspirerende en rake intervisievormen. Omdat wij uit ons netwerk horen dat andere leidinggevenden, zoals managers, teamleiders en dergelijke ook behoefte hebben om te leren van gelijken, starten wij binnenkort met een groep Intervisie voor leidinggevenden.

Wat?

Intervisie is leren door te reflecteren. Je krijgt feedback op een vraagstuk dat je inbrengt. Tegelijk leer je van de

vragen die vakgenoten inbrengen.

Waarom?

In het dagelijks werk komt iedereen dilemma’s, problemen en uitdagingen tegen. Door deze met vakgenoten te bespreken, kun jij je als professional ontwikkelen. Met intervisie neem je hiervoor bewust de tijd en ruimte. Je investeert in jezelf.

Waartoe?

Met intervisie leer– en ontwikkel je jezelf. Je leert sneller, verdiept je kennis, krijgt nieuwe inzichten en laat je inspireren door vakgenoten. En je bouwt met je vakgenoten aan een waardevol leer– en kennis netwerk.

Hoe?

Je komt regelmatig in kleine groepen bij elkaar. Eén van de deelnemers brengt een casus of vraagstuk in. Iedereen komt een keer aan bod. De vraag wordt methodisch, creatief en niet oordelend besproken. De intervisiebegeleider begeleidt het proces en kiest een passende werkvorm.

Voor & met wie?

Een groep van leidinggevenden uit “betekenisvolle” organisaties. Dat zijn culturele of maatschappelijke organisaties, zoals bibliotheken of sportbedrijven. De groep wordt begeleid door een ervaren intervisiebegeleider van MATT-Talent.

Interesse of aanmelden?

Bel of mail voor 1 oktober met
Marly Driessens – organisatieadviseur | 06 – 52872634 | marly.driessens@matt-talent.nl

Praktische informatie

Maximaal 8 deelnemers. | Start in oktober of november 2023 | Eens per 6 tot 8 weken. | De planning wordt met de groep gemaakt. | Elke deelnemer is één keer gastvrouw of gastheer. | De kosten bedragen € 800,- per deelnemer voor het hele traject. (excl. eventuele reis– en verblijfkosten)

Intervisie-leidinggevenden

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.