Mario groeit als agrariër

Sinds 2021 steunen wij Mario uit Guatemala. Dat doen wij via de Talent Foundation. Mario droomt van een eigen agrarisch bedrijf en volgt de opleiding Ondernemerschap, management en marketing. We kregen weer een mooi bericht van hem:

Ik dank God omdat hij me leven, gezondheid, kracht en wijsheid heeft gegeven om mijn opleiding te kunnen volgen. Ik heb nu 18 maanden van mijn studie voltooid en nu ik dit punt heb bereikt voel ik me erg gelukkig want ik ben nu al halverwege mijn opleiding. Dat is allemaal mogelijk geweest dankzij de studiebeurs van Talent Foundation en dankzij de onvoorwaardelijke steun van Verdad y Vida.

Ik heb al mijn energie gestoken in het leren. Er zijn veel goede dingen gebeurd, bijvoorbeeld de ervaringen met groepswerk. We hebben gezamenlijk onderzoeken gedaan en we zijn erin geslaagd om goed samen te werken in een groep. Eigenlijk heb ik het best goed gedaan en ik hoop dat het komende semester nog beter zal zijn. Mijn studie opent de weg naar een goede kennis en een goede toekomst, waarin ik mijn dromen wil vervullen en mijn doel wil bereiken. Ik ben erin geslaagd om kennis op te doen en die in praktijk te brengen, bijvoorbeeld kennis over planning in het administratieve proces binnen zakelijke ondernemingen, over productontwikkeling en training voor jonge ondernemers. Ook heb ik kennis opgedaan over de bijenteelt. Ik ben van mening dat mijn ontwikkeling goed is geweest. Ik ben erg geïnteresseerd in mijn studie. Ik leer ook met welke factoren ik rekening moet houden om succes in het leven te hebben.

Ik bedank ook mijn ouders omdat ze me hebben gesteund en aangemoedigd om door te gaan met mijn studie en me voor te bereiden op de toekomst. Ongeacht de moeilijke omstandigheden die zich soms voordoen, want we hebben als gezin moeilijke situaties meegemaakt, maar we moeten toch vooruit. Ik neem ook deel aan een groep van vijfentwintig jongeren in de gemeenschap Paijá en we leren over het aanleggen en onderhouden van familietuinen, het verbouwen van groenten en het gebruik van organische meststoffen.

Wil jij privé of zakelijk ook iemand steunen met een bijdrage voor onderwijs?

Neem dan vooral contact op met Talent Foundation.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.