Grenoverschrijdend gedrag. En dan? Kom het onderzoeken op 8 februari 2024

Grensoverschrijdend gedrag

Aan de ene kant is het jammer dat het onderwerp grensoverschrijdend gedrag zo actueel is. Dat dat nog bestaat anno 2024! Tegelijkertijd goed dat het de aandacht krijgt. Want dan wordt het makkelijker om het de wereld uit te helpen.

We merken dat onze klanten in de medewerkeronderzoeken die we met hen doen steeds vaker vragen of we willen onderzoeken of grensoverschrijdend gedrag voorkomt. Gelukkig komt het bijna niet voor bij onze klanten. Bijna niet… Betekent helaas… soms wel. Maar ja, wat moet je dan?

Ruimte maken op 8 februari (middag)

Om het onderwerp “grensoverschrijdend gedrag/integriteit” met elkaar te verdiepen gaan we er bij onze volgende bijeenkomst ruimte voor maken. Dat is op 8 februari onder begeleiding van onze samenwerkingspartner Saskia Schlaghecke, arbeidsjuriste en vertrouwenspersoon.

Als directeur sta je vaak erg alleen en ben je kwetsbaar in situaties waarin dit aan de orde is. We bespreken interactief en in alle vertrouwelijkheid een aantal concrete voorbeelden. Een leidinggevende die hier pas mee te maken heeft gehad zal zijn eigen ervaringen delen.

Je krijgt handvatten hoe hiermee om te gaan en je kunt je eigen vragen inbrengen. We sluiten af met een drankje en een hapje. We vragen een bijdrage in de kosten van 50,- (ex. BTW).

Save the date! En meld je vóór 1 februari aan.

Ruimte maken

8 februari 2024 van 14 tot 17 uur

De Gouden Molen te Rossum

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.