Ons team

Het succes van MATT | Talent is een goed werkend team. Ons team bestaat uit betrokken professionals. Het zijn enthousiaste mensen met bevlogenheid, knowhow en daadkracht op het gebied van Personeel & Organisatieontwikkeling. Onze adviseurs vullen elkaar aan in expertise en ervaring. Het zijn stuk voor stuk ervaren krachten die open staan om zichzelf te ontwikkelen. Met ervaring vanuit verschillende branches en door levenservaring opgebouwde eigen(wijs)heid. Een groep mensen met bijzondere kwaliteiten die elkaar aanvullen. En zich samen inzetten om al onze klanten goed te bedienen. Elk neemt regie over eigen opdrachten, en voelt zich verantwoordelijk voor het geheel. Ze bestaan echt. Kijk zelf maar.

Marja Lensink

Marja Lensink

Partner | Organisatieadviseur

06 20 36 69 97

Als organisatieadviseur en ondernemer, daag ik leiders van organisaties uit om ruimte te geven aan hun eigen ontwikkeling en die van hun medewerkers. Dat doe ik via (team)coaching en het begeleiden van veranderprocessen. Zodat de energie vrij gaat stromen, organisaties succesvol zijn en medewerkers tot bloei komen. Ik heb een groot inlevingsvermogen en kom snel tot de kern. Door een nieuwe focus te kiezen, maken we jouw vraagstukken ‘lichter’. Ik ben een verbinder met een groot netwerk, die snel de juiste mensen bij elkaar kan brengen. Mijn levensmotto is: vrijheid begint bij jezelf.

Jolanda Fekkes

Jolanda Fekkes

Organisatieadviseur

06 57 57 01 61

Als adviseur, coach en trainer begeleid ik organisaties en medewerkers bij hun ontwikkeling en groei. Zodat ze, met meer plezier, meer waarde kunnen realiseren. Door samen te zoeken naar hoe het óók kan, creëren we beweging. Mijn brede kennis & ervaring, analytisch vermogen en creativiteit bieden daarbij nieuwe mogelijkheden. Mijn betrokkenheid en enthousiasme geven anderen (zelf)vertrouwen en energie.
Mijn motto: als niets zeker is, is alles mogelijk...

Hester Conen

Hester Conen

Partner | P&O-consultant

06 53 62 87 97

Als P&O consultant lever ik maatwerk op alle terreinen van personeelsbeleid en -management. Denk aan het adviseren van directie en MT bij de (strategische) inzet van personeel, het praktisch uitwerken van personeelsinstrumenten en het ondersteunen van leidinggevenden. Ik werk constructief met jou en je team(s) om organisatiedoelen te bereiken. Ik verbind mens en organisatie om tot een succesvolle samenwerking te komen. Mijn kracht is mijn oprechte interesse in de mensen om mij heen. Immers: alles wat je aandacht geeft groeit…

Eline Geluk

Eline Geluk

P&O-consultant

06 30 82 95 52

Ik ben een HR professional, met een enthousiaste en nieuwsgierige blik op de mensen en de wereld om mij heen. Mijn scherpe, analytische blik verbind ik met sensitiviteit. HR-vraagstukken bekijk ik vanuit verschillende invalshoeken, waarbij ik met mijn constructief kritische houding kom tot toekomstgerichte oplossingen en resultaten. Zelfontplooiing, autonomie en out-of-the-box denken kleuren mij als persoon. Thema’s waar mijn HR-hart sneller van gaat kloppen zijn nieuwe manieren van organiseren, leiderschap en heelheid.

Eefje Pennings

Eefje Pennings

P&O-consultant

06 517 27 108

Als P&O Consultant ben ik sparringpartner van directie en MT op het brede terrein van P&O-vraagstukken. Wat is de kern van het vraagstuk? Zit het op inhoud, of meer op proces of relatie? Belangrijk is dat de organisatie zich ontwikkelt en dat medewerkers in hun kracht blijven of komen. Met luisteren, persoonlijke aandacht en humor help ik organisaties groeien. Wanneer relevant zet ik de LEAN- filosofie of – instrumenten in om jouw bedrijf te helpen verbeteren. Samen komen we tot mooie resultaten!

Martine de Jong

Martine de Jong

P&O-consultant

06 51 24 00 29

Als P&O-consultant (en gecertificeerd loopbaancoach) ben ik gefascineerd door mensen, organisaties en organisatieverandering. Ik lever graag een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en mensen in organisaties. Daarbij stel ik zinnige vragen en kom ik snel tot de kern van een vraagstuk of dat nou op organisatie- of individueel niveau is. Ik ben constructief kritisch en werk graag als sparringpartner en adviseur samen naar een concreet doel en eindresultaat. Mijn uitgangspunt is dat er altijd kansen en mogelijkheden zijn. Begin met het eind voor ogen….

Marly Driessens

Marly Driessens

Organisatieadviseur

06 52 87 26 34

Ik ben een gedreven professional op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschap en talentontwikkeling van mensen in organisaties. Ik breng enthousiasme, beweging, creativiteit en positieve energie. Door een open blik, heldere communicatie en een duidelijk verhaal neem ik mensen mee en realiseren we vooruitgang en vernieuwing. Je kunt me inzetten voor verandertrajecten, leiderschaps- en teamontwikkeling en voor interim opdrachten op het gebied van leiderschap. Ik ben adviseur, sparringpartner en coach voor directie, managers en teamleiders. Ik haal inspiratie uit de wijsheid van Charlie Mackesy: Een van onze grootste vrijheden is hoe we op dingen reageren. Mijn motto: Positieve intenties en oprechte verbindingen creëren waardevolle ontwikkelingen en betekenisvolle organisaties.

Miranda Pronk

Miranda Pronk

P&O-consultant

06 82 08 08 97

Als P&O Consultant adviseer ik je op een enthousiaste en gedreven wijze over P&O vraagstukken. Door externe ontwikkelingen en organisatiestrategie te vertalen naar concrete plannen en beleid. Hierbij streef ik naar een goede afstemming tussen de belangen van de medewerkers en de organisatie.

Dit doe ik met aandacht, positiviteit en denken vanuit mogelijkheden. Hierdoor kan de organisatie zich ontwikkelen. Als daarnaast de medewerker persoonlijk kan groeien en meer werkgeluk ervaart, word ik daar als P&O adviseur heel blij van. Daarbij vind ik een goede, open sfeer en onderlinge samenwerking erg prettig.

Door in vertrouwen samen te werken, behalen we mooie doelen.

Esther Deutz

Esther Deutz

P&O-consultant

06 20 25 04 70

Mens en organisatie bewegen, prikkelen en enthousiasmeren. Door te luisteren en nieuwsgierig te zijn. Met een onbevangen blik kijken en samen ontdekken. Door te zijn, doen en ervaren. Als P&O Consultant help ik met inzicht en richting.

Je kunt mij benaderen als sparringpartner voor inhoudelijke HR vraagstukken. Ik denk graag mee met thema’s als vitaliteit, gezondheidsmanagement, (team) coaching en ontwikkeling. Ook zet ik graag mijn creativiteit in voor productontwikkeling en vormgeving.