Ons verhaal

Vanuit innovatiedrang zijn Walter Wouters en ik in 2005 een bedrijf gestart om organisaties de personele en financiële zaken uit handen te nemen. Na een start in de bibliotheekbranche, zijn we als MATT | Mastering Tools & Talent uitgebreid naar nieuwe markten. Daarbij bleven we ons ontwikkelen en vernieuwen op het gebied van financiën, personeel en organisatie.

Na 12,5 jaar constateerden we een verschil in dynamiek binnen onze organisatie. We adviseren anderen altijd om vanuit hun creatiekracht te werken en zo hun ambities te realiseren. Nu besloten we zelf om onze dienstverlening anders te organiseren.

Walter richt zich nu met MATT B.V. en MATT Library op de Tools & Services. Wij richten ons met MATT Talent volledig op P&O-consultancy en organisatieontwikkeling. Dat zijn voor elk van ons die diensten, waarin wij onze talenten en onze gedrevenheid kwijt kunnen. Door ons daar vol op te richten komen onze diensten, onze klanten, onze mensen en ook wijzelf beter tot bloei.

Wij geloven in ons integrale concept. Daarom blijven we alle activiteiten uitvoeren vanuit ons kantoor in Zaltbommel. We werken allemaal met @MATT, ons online portal. We blijven nauw samenwerken, zodat we invulling blijven geven aan ons uitgangspunt “we helpen onze klanten zo snel mogelijk, zo goed mogelijk”. We zijn ervan overtuigd dat we dit zelfs nog beter gaan doen, omdat we ons elk gaan focussen op waar ons hart ligt. En wat je aandacht geeft groeit…..

Vanuit MATT Talent focussen we ons nu op P&O-advisering en organisatie-adviesopdrachten. Op het ontwikkelen van de talenten van individuen, teams en organisaties. We kennen de context van onze klanten en kijken met open blik naar de wereld. We werken vraaggericht en zijn oprecht geïnteresseerd in mens en organisatie. We zoeken naar wegen om ruimte en beweging te creëren.

We gaan graag met je in gesprek over wat wij voor jou en je organisatie kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken via info@matt-talent.nl

Marja Lensink