Talent voor de Toekomst

Wat ga jij organizaaien?

Talent-toekomst

De samenleving is enorm in beweging. De rol van jouw organisatie en ook jouw rol verandert en verbreedt voortdurend. Transformeren is het nieuwe normaal. Dat leidt tot nieuwe vragen. Hoe blijf je relevant? Hoe kun je als organisatie blijven meebewegen met de veranderende samenleving? Hoe speel je goed in op nieuwe vragen en behoeften? Een belangrijke uitdaging is dan de continue doorontwikkeling van je organisatie. Dat vraagt het nodige van jou als leider. Hoe zorg je voor goede talentontwikkeling, zodat je mensen, teams en de hele organisatie tot bloei komen? Hoe doe je dat? Welk leiderschap is nodig? Op deze dag gaan we onderzoeken en verkennen, kennis delen, ervaren, inspireren en met elkaar bouwen aan een nieuwe toekomst.

2023 is ons lustrumjaar. Dat vieren we door te investeren in ons vakmanschap. In december zijn we gestart met een rijk en verdiepend ontwikkeltraject. Daarmee willen we onze missie “werken aan betekenisvolle organisaties” verder laden en inhoud geven. Ons doel is dat we zo nog meer kunnen betekenen voor jullie prachtige, waardevolle organisaties.

We passen onze nieuwe kennis toe op een aantal gekozen projecten in “ateliersessies”. In maart zijn we met zijn allen op studiereis geweest naar Damanhur in Italië. Daar hebben we onderzocht hoe zij waarde toevoegen aan de samenleving, communities bouwen, en hoe zij elkaar (kinderen en volwassen) steeds uitdagen om hun talenten te ontwikkelen.

We willen ons lustrum graag met jullie vieren op een inspirerende plek. En onze opgedane inzichten, inspiratie en ervaringen met jullie delen. Bij de doorontwikkeling van onze vaardigheden, producten en methoden sluiten we graag goed aan bij jullie vragen en behoeften. Met als doel bloeiende, betekenisvolle organisaties waar mensen graag werken en leren. Als we nu samen “organizaaien”, kunnen we straks met jullie oogsten!

Wat gaan we doen?
Een rijke dag met allerlei verrassende workshops, waar je kunt delen, beleven, onderzoeken en verkennen, meedenken en inspiratie opdoen. We willen graag met jou verkennen wat werkt bij het bouwen aan jullie talent voor de toekomst. Het komt vooral neer op drie belangrijke thema’s, die samen jullie “LOT” vormen:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Organisatieontwikkeling
  • Talentontwikkeling

Je onderzoekt vraagstukken van collega’s of, als je dat wilt, zelf een vraag inbrengen of best practices delen. Samen kijken we hoe we elkaar kunnen versterken. Wanneer je een onderwerp hebt dat je met leiders van andere organisaties wilt bespreken, laat het ons vooral weten. We maken daar graag ruimte voor.

En we nemen de tijd om te vieren. Lekker eten en drinken, muziek. Kortom genieten!

Wanneer?      7 juni 2023 van 13.00 – 21.00 uur

Waar?            Hortus Botanicus Nijmegen

 

We ontmoeten je graag,

Eefje, Eline, Esther, Hester, Jolanda, Juul, Marja, Marly, Martine, Miranda

 

Als je door ons bent uitgenodigd dan kun je je hier aanmelden, voor 23 mei: